Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | В ресторанта | 6 азиатски кухни представени в софийски ресторант

6 азиатски кухни представени в софийски ресторант

Автор: Хоремаг

Специалитети от Тайланд, Китай, Индонезия, Япония, Индия и Корея вече се предлагат на едно място в новия азиатски ресторант PACIFIC, който отвори врати в София и ще представя най-доброто от екзотичната източна кухня.

Ресторантът разполага с над 160 места и прохладна бамбукова градина, а дизайнът на интериора е дело на Росен Марковски. Менюто предлага над 100 специалитета, комбиниращи сладко и солено, люто, горчиво и кисело. Разнообразието от подправки - пресен джинджифил, нори, лимонова трева или галангал, придава на храната типичен азиатски вкус.

"След невероятните аржентински стекове в Асадо решихме, че е време да представим на софиянци и нещо по-екзотично – кухнята на Азия, богата на качествени, здравословни продукти и приготвена по съвършен начин" сподели собственикът на ресторанта Милан Миланов. По думите му отварянето на азиатски ресторант е отдавнашна негова мечта, която най-после се е сбъднала. В PACIFIC ще се предлагат деликатеси от много и различни части на Азия и според собственика му това не е поредният китайски ресторант за бързо хранене.

Китайският майстор готвач на PACIFIC – Фу Лунг, работил в родината си в хотел от най-известните азиатски вериги – "Шангри-Ла", представи част от изненадите, които е подготвил за предстоящия сезон. Той разкри още и професионални подробности относно консумацията на азиатски специалитети, особеностите при приготвянето, както и какви са подходящите напитки и гарнитури.

Над 300 гости присъстваха на откриването на PACIFIC, сред които видни столични бизнесмени, представители на медиите и светски личности. Те опитаха екзотичните специалитети, представени лично от Фу Лунг.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly