Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | В ресторанта | Lake Point - новото място за бизнес и почивка на столичани

Lake Point - новото място за бизнес и почивка на столичани

Автор: Хоремаг

Фотограф: Хоремаг
Името казва всичко – Lake Point е разположен на брега на езерото Панчарево, точно там, където е гребната база, позната на повечето стари софиянци. Заобиколен от вода от едната страна и гора от другата, той предоставя на гостите си уникалната възможност да се почувстват далеч от шума, замърсяването и стреса на градската атмосфера – една усамотеност, постигната само след 15-ина минути път с автомобил от центъра на София.

Първо изненадва мащабът – бирарията, която е основна част от комплекса, предлага 260 места вътре и 300 на терасата с гледка към езерото. Втората изненада е, че макар и наречена бирария, менюто предлага европейски специалитети и българска национална кухня. Автентично барбекю и огромна пещ на дървени въглища са основно действащо лице в кухнята, готова да обслужи събития от всякакъв калибър и ранг.

Третата е живата музика и пълният отказ от чалгата. За онези, които познават един от собствениците на комплекса, известен със заведенията си Ale House, обаче съвсем не е изненада живата бира, която се лее в бирарията. Има и кафетерия със 120 места на закрито и 60 места на открито, чиято продукция има амбициите да не отстъпва на произведенията на най-добрите столични сладкари. За любителите на екзотична кухня ще има и суши бар със 100 места и също изглед към езерото.

Детски кът с аниматори за деца от 3- до 12-годишна възраст осигурява спокойствието на родителите и забавлението на децата.

За корпоративни клиенти е предвидена малка хотелска база и конферентна зала с 80 места, които дават възможност за обучения и тим билдинги. Организаторите им могат да използват и алеите за разходка и колоездене, както и екопътеките в района. През следващата година се предвижда палитрата на услугите да се обогати и с водни спортове.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly