Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Храни и напитки | 18 топ-готвачи демонстрират майсторството си на "Концепции-2011

18 топ-готвачи демонстрират майсторството си на "Концепции-2011

Автор: Horemag.bg

Фотограф: Euro Tok
Осемнадесет топ-готвачи от чужбина и България участват в двудневния  кулинарен форум "Концепции 2011", който започва днес в софийската зала "Рейнбоу Плаза".  Форумът е организиран от Евро-Ток България и неговият старт ще дадат Н. Пр. Марк Михилсен, посланик на Кралство Белгия в България и Жоро Иванов, президент на Евро-Ток България и вицепрезидент на Евро-Ток Интернационал.

След успеха на Кулинарен форум "Концепции 2009", тази година отново висша кулинария ще покажат едни от ключовите български и европейски Шеф-готвачи, демонстрирайки авторски рецепти и изключителни кулинарни техники под формата на шоу-готвене.

В продължение на два дни аудиторията ще има възможност да проследи таланта на готвачи, като Мортен Томсън -Дания, Дани Алборс и Фиро Васкес - Испания,Роберт Ман - Румъния, Жилбер Велтер - Люксембург, Лоран Мао - Белгия,Андреас Флекенщайн и Инна Бадалова - САЩ и др.

От страна на България висок професионализъм ще демонстрират Борис Петров, Стефан Иванов, Велин Великов, Валери Нешов, Димо Димов и др.

В модерната зала ще бъде разположена професионално обзаведена кухня и оборудване. Пълна визия за случващото се в кухнята и на сцената аудиторията ще може да проследи на големи мултимедийни екрани, които ще дадат възможност да бъде видян всеки  детайл и техника.

По време на форума чрез фирмени щандове ще бъдат представени и фирми, предлагащи на българския пазар висок клас хранители продукти, вина и напитки, професионално кухненско оборудване, облекло и специализирана литература.

Форумът ще бъде проследен от над 500 зрители, сред които, шеф-готвачи, собственици и управители на хотели и ресторанти, ръководители на бизнес структури в производството на храни и напитки.

Кулинарният форум "Концепции" е прекрасна възможност да се ползва огромния кулинарен опит на големите български и европейски Шеф-готвачи. Той е стойностна крачка към по-доброто развитие на Кулинарното изкуство в България.Дискусия1 коментар+
Анонимен потребител
от нкклхиух Анонимен, 07 март 2011, 12:31 1 Намирате този коментар за неуместен?

ха ха ха Боби Петров е най-великия на всички времена ха ха ха


НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly