Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Храни и напитки | Клиентите искат информация за храната в заведенията

Клиентите искат информация за храната в заведенията

Автор: Horemag.bg

Посетителите на ресторантите искат да имат повече информация за храната, която им се сервира в заведенията. Това показват данни от мащабно проучване, организирано на компанията Unilever.

Близо 73% от посетителите на заведенията за обществено хранене искат да имат повече информация за храната, която им се сервира, пише британското издание Eat Out., цитирайки данни от проучването. В рамките на изследването са интервюирани респонденти от седем държави, включително Великобритания, САЩ, Китай, Русия, Германия, Бразилия и Турция.

Според FrenchTribune.com, посетителите се интересуват най-много от информация за използваните при приготвянето на ястията състави, за технологията за приготвяне на ястията и калоричната им стойност.

Близо две трети от анкетираните отговарят, че биха предпочели заведения, чиято информация е достъпна за клиентите.





НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly