Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | Храни и напитки | Световно известен миксолог представя в Москва коктейлите си

Световно известен миксолог представя в Москва коктейлите си

Автор: Horemag.bg

Фотограф: .
Световно известният миксолог Леонардо Леучи ще представи коктейли из колекцията "Алхимията на Джери Томас" в бар "Сити Спейс" на Swissotel Красные Холмы в Москва от 21 до 26 февруари т.г.
Професионалният миксолог е един от създателите на проекта " Джери Томас". Той ще запознае колеките си и посетителите с неповторимите си коктейли, създадени по традиционни рецепти с използване на иновативни техники за смесване на коктейлите.

Американският барман Джери Томас се прочу по цял свят с коктейлите си и се смята за прародител на американската миксология. Неговите действия за популяризиране на коктейлите в САЩ се смятат за начало на нова ера в изкуството на смесването на коктейлите. Неговата креативност и умението му да прави истинско шоу от приготвянето на коктейла, както и написаният от него своеобразен коктейлен гайд му донесоха славата на иновативен, професионален и творчески миксолог. В професионалните среди го наричат "Професор Джери Томас".

Леонардо Леучи (Leonardo Leuci) е един от инициаторите на проекта "Джери Томас", чиято цел е възраждане на традиционното изкуство на смесване на коктейли. Създавайки напитките си, Леонардо Леучи съвместява историческите тразиции в създаването на нанпитки и елегантността на сервирането, изключителното внимание към детайлите и творческия подход. Той ще представи в Москва коктейли, основани на класически рецепти от Карибския регион и Полинезия.

НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly