Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Philadelphia

Автор: HOREMAG

Лучена супа.<br /><br/>
Лучена супа.

Фотограф: Philadelphia
Ризото със спанак и гъби. <br /><br/>
Ризото със спанак и гъби.

Фотограф: Philadelphia
Шведски кюфтенца с талятеле и сос Philadelphia<br /><br/>
Шведски кюфтенца с талятеле и сос Philadelphia

Фотограф: Philadelphia
Крем а la Stracciatella<br /><br/>
Крем а la Stracciatella

Фотограф: Philadelphia
Шоколадов десерт с череши и коняк<br /><br/>
Шоколадов десерт с череши и коняк

Фотограф: Philadelphia
Philadelphia (популярна и като Philly) e най-известното крем-сирене в света
и един от водещите брандове на Kraft Foods.

Крем-сиренето Philadelphia се произвежда само от натурални продукти: основно мляко и сметана.

Предлагана в различни грамажи и вкусове, Philadelphia е едно изискано удоволствие, признават не само клиентите, но и професионалните готвачи, които го използват.

Лучена супа с PHILADELPHIA

Продукти

500 г лук (нарязан на ситно) | 1 ч.л. масло | 1 с.л. нишесте | 1 л зеленчуков бульон | 175 г PHILADELPHIA Light | 1 малка багета

2 с.л. пармезан (настърган) | 1/2 връзка магданоз (нарязан на ситно)

Начин на приготвяне

Задушете лука в маслото и прибавете нишестето. Охладете със зеленчуковия бульон, подправете със сол и черен пипер и оставете да ври на слаб огън около 10 минути. Добавете PHILADELPHIA в супата и оставете да се разтопи на умерен огън, докато разбърквате, след което свалете от котлона. Нарежете багетата. Препечете 8 парчета на тостера, след което нарежете на парченца. Разпределете супата в купите и сервирайте поръсена с парчета багета, пармезан и магданоз. Сервирайте и останалата багета.


Ризото с гъби и спанак

Продукти

1 глава лук (нарязана на кръгчета) | 1 с.л. олио | 300 г ориз за ризото | 1 л зеленчуков бульон | 250 г гъби | 100 г спанак | 175 г PHILADELPHIA Light

Начин на приготвяне

В покрит тиган задушете лука в нагорещеното олио. Добавете ориза за ризото и запържете, докато стане леко прозрачен. Охладете със 100 мл зеленчуков бульон. Прибавете постепенно и останалия бульон, за да може оризът постeпенно да поеме течността. Продължете да варите, докато оризът се свари добре. Прибавете гъбите и спанака и оставете да покъкри. Прибавете PHILADELPHIA и я оставете да се разтопи в ориза на умерена топлина. Може да се сервира веднага след това.

Съвет!

Можете да използвате както пресен, така и замразен спанак.


Шведски кюфтенца с талятеле
и сос PHILADELPHIA

Продукти

1 глава лук, настръгана | 400 г крехко свинско месо, смляно | 1 с.л. олио | 120 г PHILADELPHIA Light | 100 мл зеленчуков бульон |

6 стръка копър, ситно нарязан | 300 г талятеле

Начин на приготвяне

Замесете смляното месо с лука и оформете малки кюфтенца. Изпържете ги в голям тиган. Извадете ги и ги оставете настрани. Изсипете PHILADELPHIA и зеленчуковия бульон в тигана и разбъркайте. Прибавете копъра и кюфтенцата. Варете 10 минути. Междувременно сварете пастата според инструкциите на опаковката. Изцедете водата и добавете соса. Отгоре разпределете кюфтенцата.


Крем а la Stracciatella

Продукти

100 г натурален шоколад (70% какао) | 400 г PHILADELPHIA Light

250 г кисело мляко | 4 с.л. захар | 500 г сладко от червени плодове

Начин на приготвяне

Шоколадът се разтапя на водна баня или в микровълнова фурна. Крем-сиренето PHILADELPHIA, киселото мляко и захарта се разбъркват. Получената смес, разтопеният шоколад и сладкото се насипват пластове в тавичка или стъклена купа.

Отгоре може да се наредят плодове по желание.

Съвет!

Вместо PHILADELPHIA Light може да използвате PHILADELPHIA Оригинал – също с превъзходен вкус.

Ако се намали наполовина количеството на рецептата, може да сложите крема в четири чаши – изглежда страхотно.



Шоколадов десерт
с череши и коняк


Продукти

80 г натурален шоколад, разтопен | 150 г пресни черни череши, без костилки и разделени на половинки или 425 г череши от компот | 3 с.л. коняк | 20 г пудра захар | 200 PHILADELPHIA Light

Начин на приготвяне

Оставете разтопения шоколад да се охлади леко и добавете черешите. Смесете коняка, пудрата захар и PHILADELPHIA. Добавете към шоколада и черешите и разбъркайте внимателно. Разделете сместта в 6 малки чаши и охладете най-малко за 1 час, преди да сервирате.

Съвет!

Десертът се сервира в малки чаши, тъй като е колоричен и със съдържание на алкохол.





НОВ ОТГОВОР

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly