Регистрация

БРОЙ 77 ОТ ДЕКЕМВРИ 2011 г.

Начало | В ресторанта

В ресторанта

"Модернистична кухня" е издадена в САЩ (02/03/2011)

Уникално издание със 1500 рецепти, събрани в шест тома, излиза тази седмица на пазара в САЩ, съобщи The Independent. Прочети още...

1 коментар

Ресторант за кучета отваря врати в Москва (01/03/2011)

Ресторантьорският холдинг Ginza Project ще отвори през април първия ресторант за кучета Groom Room в Москва, съобщи вестник "КоммерсантЪ". Заведението ще е в едноименния фризьорски салон за кучета, който съществува от миналата година. Прочети още...

Брой: 72 - 2010

Philadelphia (21/12/2010)

Брой: 72 - 2010

Брой: 71 - 2010

6 азиатски кухни представени в софийски ресторант (28/10/2010)

Специалитети от Тайланд, Китай, Индонезия, Япония, Индия и Корея вече се предлагат на едно място в новия азиатски ресторант PACIFIC, който отвори врати в София и ще представя най-доброто от екзотичната източна кухня. Прочети още...

Lake Point - новото място за бизнес и почивка на столичани (28/10/2010)

Името казва всичко – Lake Point е разположен на брега на езерото Панчарево, точно там, където е гребната база, позната на повечето стари софиянци. Заобиколен от вода от едната страна и гора от другата, той предоставя на гостите си уникалната възможност да се почувстват далеч от шума, замърсяването и стреса на градската атмосфера – една усамотеност, постигната само след 15-ина минути път с автомобил от центъра на София. Прочети още...

Philadelphia - деликатност и изисканост (28/10/2010)

Сирената винаги са били предпочитан от готвачите продукт, защото им позволяват да развихрят фантазията си и да открият невероятни комбинации. Прочети още...

Паоло ди Кроче: Храненето трябва да е удоволствие (28/10/2010)

Макар че заведенията за бързо хранене бележат най-бързо развитие навсякъде по света, дори във времена на икономическа криза (а може би точно заради нея), набира все повече инерция една обратна тенденция, наречена Slow Food. Прочети още...

Създаваме бутикови кадри (28/10/2010)

Лили и Станко Вълчеви са от онези хора, за които туризмът се е превърнал и в лична съдба и в професия. Тя, теоретикът преподавател, той, практикът, с основание днес се гордеят с многото свои възпитаници, които са се реализирали в хотелиерството или са успешни предприемачи в ресторантьорството. Прочети още...

4 коментара

Брънчът - да се срещнем там (28/10/2010)

Една късна и дълга закуска под звуците на музика на живо постепенно преминава в ранен и доста продължителен обяд, я вие току-що сте се запознали с вашите най-нови приятели. Прочети още...

Брой: 70 - 2010

Какви храни и напитки предлагаме на туристите (04/08/2010)

Готвачите по морето трябва да проявяват чудеса на изобретателност, за да могат да изхранват туристите със сумите, които им се отпуска. Прочети още...

1 коментар

Константин Андонов: И в градския хотел е нужна креативност (04/08/2010)

Макар че във всеки бизнес хотел най-слабият сезон е лятото, настъпването му по нищо не личи в софийския "Кемпински хотел Зографски". Фоайето е пълно с пристигащи и заминаващи гости, а лоби барът – с бизнес посетители и просто хора, решили да изпият тук следобедното си кафе. Прочети още...

Първи пътеводител за кулинарен туризъм издаде "Евро-Ток България" (04/08/2010)

Проектът стана възможен и благодарение на съдействието на областната администрация и администрациите на всички 8 общини в област Ловеч. Прочети още...

Рибни деликатеси и морски дарове в лятното меню на "Грандхотел София" (04/08/2010)

Освен представените ястия в летните месеци менюто на ресторанта ще се обогатява с различни видове риба и морски дарове, както и със специални предложения на главния готвач. Прочети още...

1 коментар

Софийският ресторант АСАДО отвори лятна градина (04/08/2010)

Над 170 места, детска площадка и стилен интериор ще посрещат гостите през лятото. Прочети още...

Британски барман приготви коктейли в София (04/08/2010)

Тим Стоунс, посланик на марката Beefeater, направи джин дегустация и демонстрация на коктейли за бармани, мениджъри на заведения и за медии в рамките на дневната програма на Beefeater London Dress Code 80’s в София. Прочети още...

Pastahhh! (04/08/2010)

След пиците и сухата паста ето че и прясната постепенно си проправи път в България. Отначало бавно, колебливо и с променлив успех, днес прясната паста вече може да се опита в доста заведения у нас. Прочети още...

Предишна | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Следваща

Можете да видите статиите от старите ни броеве в нашия архив.

Бизнес: КапиталКариериБизнесРегалГрадът.bgОдитFoton.bg

Новини: ДневникЕвропа

IT: IDG.BGComputerworldPC WorldCIONetworkworld

Развлечение: БакхусLIGHT

На английски: KQuarterly